Het voetbaljaar 2019 in Zuidhorn gaat spectaculair beginnen! Want op 26 januari organiseren we in het prachtige Grand Café in’t Holt 1654 de Kent u deze Nog nieuwjaarsquiz! Wie mag zich de grootste voetbalkenner van Zuidhorn en omstreken noemen?

Maximaal 20 teams van maximaal 4 personen dingen mee naar deze eervolle titel.  Het wordt een heerlijke voetbalavond met nuttige en minder nuttige voetbalfeiten, breinkrakers en passende muziek van Meindert Talma.

De quiz is nu al een belachelijk groot succes, om maar eens in termen van Ivo Niehe te spreken. Daarom hebben we nu al te maken met een wachtlijst. Iedereen die zich aangemeld heeft via deze site is zeker van een plek. Heb je je nog niet aangemeld, maar wel belangstelling? Stuur dan een mail naar info@kentudezenog.nl. Dan krijg je een plekje op de wachtlijst. Garanties geven kunnen we natuurlijk niet, maar wie weet komt er nog een plekje vrij!

Inschrijving per team is € 30,-. Je hebt hiervoor gegarandeerd een fijne en nostalgische avond in de bomvolle theaterzaal van het gezellige Grand Café in ’t Holt 1654!