Overtuigende zege Team Zeefuik bij EK-voetbalquiz Zuidhorn

Team Zeefuik heeft met overmacht de EK-voetbalquiz in Zuidhorn gewonnen. In een volgepakte theaterzaal van Hotel in ’t Holt 1654 wist het driekoppige team bijna alle vragen goed te beantwoorden. Een uitzonderlijke prestatie bij de quiz, die zaterdag 15 juni bijna volledig in het teken stond van het EK voetbal.

Welke Volendammers naast Joey Veerman haalden het ‘echte’ Oranje? Is Berti Vogts de enige die het EK zowel als trainer als speler won? En hoeveel spelers (122) speelden in totaal op een EK voor Oranje? Ook onze vaste quizpartner Arjan Wijngaard van Voetbalshirts.org deed weer een duit in het zakje. Zijn ‘Shirt Questions’ deden de hersenen van de bijna 50 deelnemers kraken. Tussendoor was er even wat tijd voor ontspanning met wederom een glorieus optreden van cultzanger Meindert Talma. Onder meer zijn kraker over Oeki Hoekema werd weer ten gehore gebracht.

“Meerkeuzes niet nodig”
Uiteindelijk was de eerste prijs voor Team Zeefuik een makkelijke prooi. De aanvoerder van deze winnaar verklaarde achteraf de ‘meerkeuzes’ per vraag niet eens nodig te hebben. Zonder a, b, c en d wisten ze het antwoord ook wel.

 1. 1. Team Zeefuik
 2. 2. O wat een Goal!
 3. 3. Bij Hoog en Bij Low
 4. 4. FC Llanfair
  pwllgwyngyllgogerychwyrndrobwyllllantysiliogogogoch
 5. 5. Hotseknotsebegonia
 6. 6. Hertog Jan
 7. 7. Oeki Hoekema
 8. 8. Quizt het wel
 9. 9. FC Ali
 10. 10. Solo
 11. 11. San Marino
 12. 12. “Dit is een goed stel hoor”


Bedankt!
De quizavond is mede mogelijk gemaakt door Hotel in ’t Holt 1654, Voetbalshirts.org, Overamstel Uitgevers & Ferdi Delies, Panenka Magazine, Meindert Talma en  Groundhopticket.nl. Bedankt voor de samenwerking en het beschikbaar stellen van diverse prijzen!

Ook een quiz organiseren?
Ook interesse in een voetbalquiz voor bijvoorbeeld een verenigingsavond of jubileumfeest? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met ons via info@kentudezenog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *