Wordsupporter

Word supporter van Kent u deze Nog!
Wordsupporter

Word supporter van Kent u deze Nog!

Sinds onze oprichting in 2010 hebben we met Kent u deze Nog een behoorlijke supportersschare opgebouwd, en daar zijn we erg trots op! We hebben duizenden vrienden op Facebook en Twitter en ook onze website wordt maandelijks door meer dan 10.000 voetbalfans bezocht. Fantastisch om te zien dat ons werk gewaardeerd wordt en dat we blijven groeien!

Voetbalhistorie beschrijven kost ons veel tijd, maar dat vinden we geen enkel probleem: het is onze passie! Wel willen we graag een volgende stap zetten door onze content en website verder te professionaliseren.

Op dit moment zijn onze dagelijkse tweets, Facebook-postst en 1500 verhalen op onze website gratis te lezen en wat ons betreft blijft dat zo! Verhalen moeten niet achter een betaalmuur zitten en jij moet als bezoeker niet de hele tijd advertenties weg hoeven te klikken. Omdat we onze journalistiek en content graag verder willen professionaliseren zoeken we donateurs die eenmaal per jaar € 19,88 willen doneren. Inderdaad, verwijzend naar het sublieme jaar dat Oranje Europees Kampioen werd! Om ook die volgende stap te zetten, vragen wij onze fans om een kleine bijdrage om onze content mogelijk te maken voor de € 19,88 per jaar.

Help jij ons mee? Word fan!

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Straat

Postcode

Plaats

Land

Bericht

Bedrag *Nostalgisch bedankt!