De mooiste foto’s van Johan Cruijff

Eén foto zegt meer dan duizend woorden. Daarom zijn wij de archieven ingedoken om de mooiste foto’s van de beste Nederlandse voetballer aller tijden te zoeken. Geniet van de mooiste foto’s van Johan Cruijff.

 

Johan Cruijff, met jeugdpuistjes, poseert voor de camera in Zeist, waar hij zal trainen met het Nederlands elftal. (Foto – Joop van Bilsen/Anefo)

 

Aan Johan Cruijff wordt de Europa Cup I uitgerijkt. De Ajacieden hebben zojuist Juventus met 1-0 verslagen. (Foto – Rob Mieremet/Anefo)

 

1973. Met de bal aan de arm wandelt Johan Cruijff met trainer George Knobel naar het trainingsveld van Ajax (Foto – Bert Verhoeff/Anefo)

 

Training is over en Johan stapt zijn Datsun 240.Z weer in om richting Danny te rijden. (Foto – Hans Peters, Anefo).

 

Ajacied Johan Cruijff probeert een ander paar voetbalschoenen, vlak voordat hij zal voetballen tegen HFC Haarlem. De oefenwedstrijd werd gespeeld in januari 1972. (Foto – Hans Peters/ Anefo)

 

In zijn eigen sportzaak is Johan niet te beroerd om zelf de handen uit de mouwen te steken. Deze klant kan rekenen op de beste service! (Foto – Joost Evers/Anefo)/

 

Zonder over te lopen van enthousiasme prijst Johan de wedstrijd Ajax – Spartak Trnva aan. Het duel, gespeeld in april 1969, werd met 3-0 gewonnen door de Amsterdammers. Johan nam de eerste treffer voor zijn rekening, Sjaak Swart en Piet Keizer de andere twee. (Foto – Eric Koch/Anefo)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *