Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack ondersteunt geen Aangepaste CSS meer. Bekijk de documentatie van WordPress.org voor meer informatie over het toepassen van aangepaste stijlen op je site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /srv/home/kentudezenognl/domains/kentudezenog.nl/htdocs/www/wp-includes/functions.php on line 6078
Kent u deze Nog & ErvaarWerk - Kent u deze Nog

Samenwerking Kent u deze Nog & ErvaarWerk

Sinds september 2018 is het officieel: we zijn gaan samenwerken met ErvaarWerk! 

ErvaarWerk is een organisatie die arbeidsmatige dagbesteding organiseert voor mensen die niet zelfstandig actief kunnen zijn op de arbeidsmarkt. Maar wel graag mee willen doen. ErvaarWerk organiseert deze begeleide werkplekken bij voorkeur binnen de infrastructuren van reguliere ondernemingen. De organisatie zet zich in voor het realiseren van uitdagende, maatschappelijk relevante werkplekken. Waarbij goede en passende begeleiding geborgd is. De deelnemers aan de projecten halen voldoening uit hun werk. Dit doen ze doordat de werkzaamheden die ze verrichten ertoe doen en van toegevoegde waarde zijn aan de onderneming waarin ze werkzaam zijn.

Wat gaat ErvaarWerk doen voor Kent u deze Nog?
Al enige tijd zijn de mensen van ErvaarWerk actief voor ons. Ze voeren ondersteunende werkzaamheden uit bij het beheer van onze social media-accounts en onze website die steeds groter en uitgebreider wordt. Dit werk dient zich dan ook uitstekend voor de deelnemers die interesse hebben in IT werkzaamheden en een passie voor voetbal hebben.

Trots
We zijn blij en trots dat ErvaarWerk en haar deelnemers bereid zijn om ons te helpen bij onze missie: het in ere houden van onvergetelijke voetballers en nostalgische voetbalmomenten. Het is dus ook bedoeld als een duurzame samenwerking. Dit omdat deze missie niet stopt. Iedere dag zijn er namelijk voetbalhelden van weleer jarig. Elk jaar stoppen er weer spelers. En bijna dagelijks zijn er nieuwe voetbalactualiteiten.

“Veel uitdaging voor onze deelnemers”
Directeur Gerben Mook van ErvaarWerk: ‘’ik ben erg blij met deze leuke samenwerking waarin veel uitdaging voor onze deelnemers zit. Daarbij ben ik zelf ook groot supporter van Kent u deze Nog en dat maakt het extra leuk’’.  Deelnemers met een passie voor voetbal die de Stichting helpen om hun missie te verwezenlijken: een meerwaarde voor Kent u deze Nog, ErvaarWerk en de inmiddels rijk gevulde supportersschare van het voetbalaccount.

Meer informatie over ErvaarWerk? Mail naar info@ervaarwerk.nl of kijk op www.ervaarwerk.nl