Team Stoker gaat er met de winst vandoor in sfeervol Surhuisterveen

Team Stoker wint voetbalquiz

Zaterdag 9 februari waren we te gast op Sportpark ‘It Ketting’ in Surhuisterveen. Voetbalclub van dienst: ’t Fean 58, sinds 2018 uitkomend in de tweede klasse van de KNVB. We mochten daar een voetbalquiz organiseren en dat was er weer eentje die tot op het laatste moment spannend was! Team Stoker wist nipt de eindzege te behalen.

“Richtig oder Falsch?”. De eerste ronde was een lekkere inkomer voor de honderd leden die waren afgekomen op de quiz. Zelfs de niet-kenners hadden kans om deze ronde te winnen, want Richtig oder Falsch is bij elke vraag 50% kans! En… is Thomas Müller de achterneef van Gerd Müller? Falsch natuurlijk!

Teun Kist
De SC Heerenveen-ronde werd ook dankbaar ontvangen door de deelnemers, uiteraard dan met name de vragen die over de vele successen gingen die de Friese club boekten, zoals de bekerwinst. Of vragen over de vele sterren die in het Abe Lenstra speelden, zoals de naamgever van het stadion himself, of Afonso Alves, Klaas Jan Huntelaar en Alfred Finnbogason. Het viel ons wel een beetje tegen dat niemand wist dat Teun Kist de meeste wedstrijden (340) speelde voor SC Heerenveen. Desalniettemin was het niveau op sportpark ‘It Ketting’ behoorlijk hoog!

Zinderende finale
Er kan maar één de winnaar zijn, en dat gold ook voor deze heerlijke voetbalavond in Surhuisterveen. De fraaie bokaal ging naar Team Stoker dat ‘Team 1’ nipt versloeg na een zinderende finaleronde. Ze lieten onder meer ook teams als ‘Buitenkant Paal’, ‘Doelleazen’, FC Kemphanen en de niet te onderschatten Blokkeerfriezen achter zich. Knappe prestatie, Team Stoker van harte gefeliciteerd!

Voetbalquiz ook bij u?

Ook interesse in zo’n heerlijke voetbalavond met prikkelende vragen, ‘o ja’ momenten en voetbalnostalgie? Wij organiseren graag een voetbalquiz voor u! Stuur gerust een mailtje naar info@kentudezenog.nl,dan nemen we contact met u op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *