KENTUDEZENOG

Officieel: we gaan samenwerken met ErvaarWerk!

ervaar werk/ KentudezeNog

ervaar werk/ KentudezeNog

Sinds woensdag 12 september is het officieel: we gaan samenwerken met ErvaarWerk! We zijn trots dat we dit partnerschap aan kunnen gaan met deze organisatie.

ErvaarWerk is een organisatie die arbeidsmatige dagbesteding organiseert voor mensen die niet zelfstandig actief kunnen zijn op de arbeidsmarkt maar wel graag mee willen doen. ErvaarWerk organiseert deze begeleide werkplekken bij voorkeur binnen de infrastructuren van reguliere ondernemingen. De organisatie zet zich in voor het realiseren van uitdagende, maatschappelijk relevante werkplekken waarbij goede en passende begeleiding geborgd is. De deelnemers aan de projecten halen voldoening uit hun werk doordat de werkzaamheden die ze verrichten ertoe doen en van toegevoegde waarde zijn aan de onderneming waarin ze werkzaam zijn.

Wat gaat ErvaarWerk doen voor Kent u deze Nog?
Al enige tijd zijn de mensen van ErvaarWerk actief voor ons. Ze voeren ondersteunende werkzaamheden uit bij het beheer van onze social media-accounts en onze website die steeds groter en uitgebreider wordt. Dit werk dient zich uitstekend voor de deelnemers die interesse hebben in IT werkzaamheden en een passie voor voetbal hebben.

Trots
We zijn blij en trots dat ErvaarWerk en haar deelnemers bereid zijn om ons te helpen bij onze missie: het in ere houden van onvergetelijke voetballers en nostalgische voetbalmomenten. Het is dus ook bedoeld als een duurzame samenwerking omdat deze missie niet stopt. Iedere dag zijn er voetbalhelden van weleer jarig, elk jaar stoppen er weer spelers en bijna dagelijks zijn er nieuwe voetbalactualiteiten.

“Veel uitdaging voor onze deelnemers”
Directeur Gerben Mook van ErvaarWerk: ‘’ik ben erg blij met deze leuke samenwerking waarin veel uitdaging voor onze deelnemers zit. Daarbij ben ik zelf ook groot supporter van Kent u deze Nog en dat maakt het extra leuk’’.  Deelnemers met een passie voor voetbal die de Stichting helpen om hun missie te verwezenlijken: een meerwaarde voor Kent u deze Nog, ErvaarWerk en de inmiddels rijk gevulde supportersschare van het voetbalaccount.

Meer informatie over ErvaarWerk? Mail naar info@ervaarwerk.nl of kijk op www.ervaarwerk.nl

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 KENTUDEZENOG

Thema door Anders Norén