RTV Noord – Onze inkleurder

Inkleurder

Onze inkleurder Jurrien (https://instagram.com/jurrienkoop/) was te zien en horen op rtvnoord! Dit om te spreken over zijn specialiteit: het inkleuren van foto’s.

Hieronder vind u het interview waarin Jurrien verteld hoe hij tot het inkleuren is gekomen. Ook legt hij uit hoe het werkt. Niet helemaal natuurlijk want het is vakwerk waarvan we het geheim natuurlijk voor ons zelf willen houden ;-). Jurrien geeft aan dat het “monnikenwerk is en dat foto’s echt gaan leven doordat ze kleur krijgen”.

Inkleurder
Jurrien Koop

Kleurrijk voetbalverleden

Op deze pagina vindt u het kleurrijk voetbalverleden van Nederland in vorm van ingekleurde zwart wit-foto’s uit het Nationaal Archief. Achter enkele (ingekleurde) foto’s schuilt een mooi verhaal en dit verhaal tekenen wij op. Deze verhalen vindt u ook op deze pagina. Ook kunt u vrij eenvoudig het verschil zien tussen de ingekleurde foto en het origineel in zwart wit.

Ook een ingekleurde foto?

Wilt u graag een zwart wit-foto laten inkleuren? Dat kan uiteraard. Neem dan contact met ons op via info@kentudezenog.nl of social media (Facebook, Twitter of Instagram). Uiteraard is het ook mogelijk om van onderstaande foto’s één of meerdere te bestellen. In digitaal bestand of op canvas, muismat, mokken of wat u maar wilt. Neem hiervoor ook contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *