Waar ging het gesprek tussen Leo Beenhakker en Harris Huizingh over?

Harris Huizingh speelde bijna 500 wedstrijden in het betaalde voetbal en mag gezien worden als een van de beste voetballers van FC Groningen én Veendam ooit. We zijn dan ook zeer vereerd dat we Harris zelf mogen verwelkomen in onze tweede podcast ‘Alle Ballen op Harris’. Gastheren Maarten en Henk blikken met de Tovenaar van Ter Apel terug op zijn rijke carrière.

De carrière van Harris kwam trouwens lastig op gang vanwege hevige wagenziekte, maar kwam (kop)sterk terug! Al kwam scout Piet Fransen eerst nog met een negatief advies… Het kap- en draaiwonder werd met FC Groningen zelfs bijna kampioen van Nederland. En toen hing technisch directeur Leo Beenhakker van Ajax opeens aan de telefoon. Wat zei Harris toen?

Ook laat Harris zijn licht schijnen over het huidige FC Groningen. Van welke speler is hij gecharmeerd en gaat de FC dit jaar promoveren? En moet de nieuwe algemeen directeur uit Groningen komen?

Verder:
– Jan Jansma bedacht de naam ‘Alle Ballen op Harris’. Hij zit aan tafel en legt uit hoe hij bij die naam kwam. Henk heeft een bijzonder cadeau voor de oud-verdediger van VV Zuidhorn.
– Martijn ‘Stoinpoest’ heeft weer een Kolderiekerink voor u klaar. Dit keer: ‘De Kleine Jachtkabouter’

Nieuwsgierig? Kijk of luister dan naar aflevering 2 van Alle Ballen op Harris! En vergeet niet een recensie achter te laten!

Een podcast maken kost geld! Wil jij ons helpen om meer van dit mogelijk te maken? Word dan fan! Kijk voor meer informatie op petjeaf.com/alleballenopharris⁠

©Alle Ballen op Harris wordt gemaakt door ⁠Studio Spraak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *