HargaBal

HargaBal 20 oktober 2017

Volgende week vrijdag HargaBal, ‘een hommage aan Harga’ op, u raadt het al: Sportpark Harga in Schiedam. Thuisbasis van het roemruchte SVV, mind you: de landskampioen van 1949 en de club die AFC Ajax in 1991 op de drempel van het kampioenschap liet struikelen.

Op het programma onder meer een wedstrijd. Een selectie van oud SVV-ers neemt het op tegen een selectie van voetbalschrijvers, de FC Blogbroeders. De blogbroeders pakken het professioneel aan. Zo zal het Technisch Hart van de Blogbroeders dat de schrijvers naar de zege moet leiden bestaan uit mannen die gepokt en gemazeld zijn in de voetballerij, te weten de heren Marco Boogers, David Endt en Rodney Rijsdijk.

Toegang is geheel gratis. Er is voetbal, lullen over voetbal, muziek en bier! Wat willen we nog meer. Wees erbij! Wij zijn er (gloeiend) bij..

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Translate »